Ultralydsscanning

Ultralydsscanning er i dag en integreret del af den kliniske undersøgelse inden for reumatologi og idrætsmedicin. Der er ingen gener forbundet ved en ultralydsscanning.

I klinikken bruges ultralydsscanning som et led i den fysioterapeutiske undersøgelse. Scanningen kan give et detaljeret billede af muskler, sener, ledbånd, slimsække og knogler. Herved kan man præcist bedømme vævets tilstand, så den mest optimale behandling kan iværksættes. Dette gælder både   opstået tilstande og længerevarende problematikker.

Derudover kan man bruge ultralydsscanning til at vurdere effekten af det behandlingsforløb patienten er i gang med. Scanning er et objektivt måleredskab, der meget præcist kan afgøre om en vævsskade eksempelvis heler som den skal, om en hævelse reduceres som ventet, eller om en muskel kan aktiveres som den skal.

Endelig kan en scanning også hjælpe os med at afgøre om man skal henvises til anden behandling (f.eks. medicinsk eller kirurgisk).

På klinikken er det Jan Hegge,  der udfører scanningerne. Jan har taget sin uddannelse gennem Dansk Selskab for Ultralydsscanning i Fysioterapi.

 

Priser:

Ultralydsscanning:  almindelig takst + tillæg på 350 kr.

 

 

Akupunktur

facebook

Priser

Priser

Se Nyborg Fysioterapis priser - masser af fordele med Sygeforsikring Danmark

Info

Nyborg Fysioterapi hjælper dig med din behandling & genoptræning

Sygeforsikring

Nyborg Fysioterapi er i overenskomst med Sygesikringen

Find os

Find os

Find frem til Nyborg Fysioterapi