Akut klinik

Vi udvider nu vores service og åbner op for muligheden for at få en hurtig tid i vores AKUT KLINIK. Vi kan i perioder have ventetid på at få fysioterapi behandling med tilskud fra den offentlige sygesikring, fordi vi er en klinik med limitering. Derfor lancerer vi nu dette tiltag.

 

Du behøver ikke længere have en henvisning fra din læge til fysioterapi for at få en behandlingstid hos Nyborg Fysioterapi. Indenfor 1-3 hverdage kan vi tilbyde dig en tid i akutklinikken hos en af vores dygtige fysioterapeuter, der også arbejder udenfor den offentlige sygesikring. Du betaler blot det fulde honorar uden at gøre brug af tilskud fra den offentlige sygesikring.

 

Har du allerede fået en henvisning fra din læge kan du undlade at gøre brug af den, og istedet vælge at få en hurtigere tid i AKUT KLINIKKEN, du betaler så bare fuldt honorar for din fysioterapibehandling.

 

Husk der selvfølgelig stadig er tilskud fra Danmark hvis du vælger behandling i vores Akut klinik.

 

Prisen for behandling i AKUT KLINIKKEN følger de almindelige takster for fysioterapi aftalt med den offentlige sygesikring. Se priser her.