Nyborg fysioterapi

Udvidet lænderygundersøgelse ( ULRUS ).

Klinikken har to fysioterapeuter, der er certificeret til at foretage en udvidet lænderygundersøgelse og har gennemgået Region Syddanmarks specialuddannelse indenfor undersøgelse og behandling af komplicerede lænderygpatienter.

( klik på billedet )
 
Nyborg fysioterapi udvidet lænderygundersøgelse Nyborg fysioterapi udvidet lænderygundersøgelse
Christine Norup Klavsen
Aut. fra Odense i 1999

Gitte Steen Møller
Aut. fra Næstved 1992
Cert.MDT

Hvordan bliver du henvist til en udvidet lænderygundersøgelse.

Din praktiserende læge har mulighed for, at henvise til den udvidede lænderygundersøgelse, og dermed få en yderligere vurdering i forhold til sin egen undersøgelse, og i forhold til det videre forløb.

Når du bliver henvist af din praktiserende læge giver sygesikringen et ekstra tilskud, så udgiften ikke bliver større for dig. Din egenbetaling svarer til prisen for en normal 1. gangskonsultation (245,17 kr.), og ved behov op til 2 opfølgende normalbehandlinger/konsultationer (stk.pris:163,45 kr.).

Vi udarbejder en undersøgelsesrapport, som din praktiserende læge kan bruge i dit videre forløb. 

Konklussionen på undersøgelsen kan også være, at vi på klinikken kan hjælpe dig med dit rygproblem, enten i form af behandling eller et tilbud til dig om, at deltage på et af vores rygtræningshold. Beslutningen om dit videre forløb tages i samarbejde med dig og din praktiserende læge.