fbpx

Video konsultation

Vi kan nu tilbyde dig en videokonsultation, så du ikke behøver at møde fysisk op i klinikken. Det mindsker selvfølgelig risikoen for covid-19 smitte, men har også en åbenlys tidsbesparende effekt for dig. Du kan være hvor som helst i landet eller udlandet, bare du har adgang til en computer, Ipad eller mobiltelefon.

I forbindelse med covid19 er der lavet en midlertidig telemedicinsk aftale med Regionerne, så din læge også kan henvise dig til en virtuel fysioterapeutisk undersøgelse og rådgivning hos os. Men vi laver også videokonsultation uden henvisning. 

Hvad gør du:

Book en tid ved at ringe til os. Bedst mellem 8.30-12.30. Eller send os en mail med et ønske om en videokonsultation.
Vi har brug for oplysninger på dig, som navn, mobil nr, emailadresse så vi kan sende dig et link til det system vi bruger. Systemet hedder Doxy.me og er godkendt til telemedicinsk brug.
Vi sender dig et link, som du skal aktivere, hvorefter du bliver guidet igennem en godkendelsesproces på engelsk. Du skal sige ja til at systemet må bruge dit kamera og din mikrofon, og så skrive dit navn.
Log på 15 min. før din aftale, så kan vi se dit navn tikker ind i vores virtuelle venteværelse og husk at have dit gule sygesikringskort klar til fremvisning.
Du kan betale med mobilepay eller få en faktura tilsendt pr. mail.

Vi glæder os til at hjælpe dig

behandlingspriser

Måske dette har din interesse: