fbpx

Kom og træn hos Nyborg Fysioterapi

Over 50 hold om ugen

Personlig træning eller Holdtræning

Personlig træning med fysioterapeut.

Kommer du med en almindelig henvisning § 51 til fysioterapi kan vi hjælpe dig på flere måder. Er du f.eks kommet til skade med dit knæ kan du have behov for at træne individuel sammen med en fysioterapeut, hvor vi udelukkende fokuserer på dig og genoptræning af dit knæ. Fokuseret individuel træning er vores allerbedste tilbud til dig, der ønsker en mere personlig guidet genoptræning. Vi har meget dygtige fysioterapeuter i huset til at hjælpe dig med din genoptræning. 

Træning på hold med fysioterapeut.

Vi er en klinik med fokus på træning og har mange forskellige holdtræningstilbud. Vi træner helt fra små babyers motorik til børn og unge, til voksne og ældre. Har du brug for at få hjælp til træning så er vi klar til at hjælpe dig.

 Det der adskiller os fra et fitness center er, at vores hold er små og at der altid er en fysioterapeut til stede.

Du kan have en henvisning fra din læge til træning, men det er ikke et krav. 

§ 62 henvisning til vederlagsfri fysioterapi, giver dig mulighed for at træne i 1 år inden din henvisning eventuelt skal fornyes. § 62  er et område., som vi har mange holdtræningstilbud til.

Ryghold - træn dine smerter væk

Træningen består af stabiliserende træning hvor fokus er på at få fat i de dybe kernemuskler omkring rygsøjlen. Vi arbejder med bevægelighed, styrke/udholdenhedstræning, samt funktionel træning. 

Vi har mange års erfaring med at undervise og træne folk med rygproblemer, og denne træning kan hjælpe langt de fleste til færre smerter og bedre livskvalitet.

Puls og Styrke - effektiv og sjov træning

Underholdende træning fyldt med energi og fart til lækkert pumpende musik. Vi skruer op for Intensiteten, du får sved på panden og går fra klinikken med smil på læben. Træningen er varieret, alsidig og vi udfordrer hele din krop

Efterfødselstræning

FysioYoga - hensyntagende yoga med fysioterapeut

Vi arbejder med vejrtrækningsøvelser, afspænding og udspænding af hele kroppen kombineret med rolige øvelser, hvor vi skånsomt træner hele kroppen. Vi laver også udspænding af dit bindevæv og nervevæv. Du vil opleve en fantastisk time med plads til fordybelse, og gå fra timen fuldt opladet af energi.

MTT træning ( Medicinsk Træningsterapi)

Ved MTT sikrer vi din genoptræning mest optimalt ved hele tiden, at tilpasse øvelsen til det niveau du er på. Løbende hjælper vi med, at tilpasse dine øvelser, så du får en effektiv individuelt tilpasset træningsseance og alle øvelser er individualiseret.

Vi har særlige funktionelle MTT trisser og maskiner i vores træningslokale, der lige præcis kan sikre  din optimale genoptræning. Belastningen når du træner kan justeres helt ned til 0,5 kg og opefter. 

Træning for yngre sclerose patienter - HIIT

HIIT træning for yngre sclerose patienter. HIIT betyder høj intensiv interval træning og er super effektiv. De enkelte øvelser bliver selvfølgelig tilpasset til dit niveau!

Træningen er opbygget som cirkeltræning og der blivet skruet op for musikken. Kom til en energifyldt time og få sved på panden. 

Efterfødselstræning

Fysio Pilates

En skånsom træningsform, hvor du lærer at bruge din krop på en hensigtsmæssig måde. 

Du forbedrer din kropsholdning og kropsbevidsthed. Vi tager udgangspunkt i rygsøjlens naturlige stillinger og arbejder med kontrol, styrke og vejrtrækning. Pilates fokuserer på kvaliteten af dine bevægelser .

Der er god evidens for at pilates virker ved rygproblemer.

G:lad træning

GLA:D træning knæ og hofte

Alle GLA:D® knæ og hofte forløb starter med en undersøgelse, test og undervisning/teori og derefter 8 ugers træningsforløb. Vi anbefaler, at du træner 2 gange ugentligt på et GLA:D® hold. Når du træner, er det med fokus på dig og den udfordring netop du har.

GLA:D træning Ryg

Alle GLA:D® ryg forløb starter med en undersøgelse, test og undervisning/teori i smerter og nyeste viden inden for ryg forskning.

Derefter begynder et 8 ugers træningsforløb. Vi anbefaler, at du træner 2 gange ugentligt på et GLA:D® hold. Når du træner, er det med fokus på dig og den udfordring netop du har

Tumlastik for babyer

Tumlastik er en herlig blanding af leg, tumlen og gymnastik for babyer og forældre. Tumlastik øger det lille barns tilknytning til dig, som mor og far. Det er en fantastisk måde at være sammen med et lille barn på, og du lærer en hel masse om dit lille barns motoriske udvikling, og hvordan du kan være med til at stimulere alle sanser hos dit lille vidunder

Børne og Unge hold - MTT træning onsdag eftermiddag 15.30

På dette hold træner vi børn, unge og unge voksne i forskellige maskiner, trisser. og redskaber som bolde, bosu bold, balanceredskaber, frie vægte mm.  Engang i mellem kan træningen foregå udenfor, hvis vejret er til det, eller også tager vi lige en hurtig omgang stikbold. De er så seje de unge mennesker, der træner på dette hold.

Dette hold er for børn og unge med diagnoser indenfor det neurologiske, gigt eller andre arvelige sygdomme.

Cirkeltræning Senior

Senior Cirkel Træning

Træningen har fokus på at forbedre din balance, muskelstyrke, kondition og bevægelighed i hele kroppen. Det foregår som cirkeltræning, så de forskellige øvelser kan tilpasses dit fysiske niveau, og effektivt hjælpe dig til at opnå de mål du sætter dig.

Holdet henvender sig både til mænd og kvinder, der ønsker et aktivt seniorliv. Vi glæder os til at hjælpe dig med at løfte dit funktionsniveau så du kan klare de udfordringer livet tilbyder.

Gymnastik for Damer - om fredagen

En skøn træningstime med fokus på at komme hele kroppen igennem. Vi opvarmer til rolig musik, og sætter gradvis mere tempo på. Træningen er varieret og vil indeholde elementer af smidighed-, styrke-, konditions- og balancetræning.

Holdet henvender sig til 40+ og er både for dig med en almindelig henvisning til fysioterapi § 51 og dig med en henvisning til vederlagsfri fysioterapi henvisning § 62.

Parkinson Dans

Holdet her kører under den vederlagsfrie fysioterapi § 62. Det er derfor gratis at være med, hvis du har en § 62 henvisning fra din læge.
Vi bevæger os til glad musik og træner dansetrin til lette dansekoreografier. Du får trænet din balance, reaktionsevne, hurtighed og koordination. Du bliver i godt humør og du møder andre med de samme udfordringer.