fbpx

Prisliste for Nyborg Fysioterapi & Træning
pr. 1. april 2024

Dry needling tillæg til honorar

Tillæg på Laser- Lightforce Cl. IV

Tumlastikpakke 6 gange træning

Træning for gravide / Efterfødsel

Du kan betale med kontanter, Visa/Dankort/mastercard, mobilepay, bankoverførsel eller få et girokort med hjem.

Vi følger de almindelige honorarer for almen fysioterapi aftalt med Regionerne. Priserne reguleres typisk 2 gange årligt.

Lægehenvisningen berettiger til at få knap 40% tilskud til behandlingen gennem Den offentlige Sygesikring.

Er du medlem af sygeforsikringen ”danmark” får du tilskud til fysioterapi, også selvom du ikke har en henvisning fra din læge.Tilskuddet fra ”danmark” overføres direkte til dig efter afregning med os. Husk at fortælle os, at du er medlem, så vi får dig rigtigt registreret i vores system.

I helt særlige situationer kan du få tilskud fra din bopælskommune til behandling. Husk at ansøge din kommune herom før behandlingsstart.

Lidt info om Sundhedsforsikringer:

Der findes i dag mange forskellige typer sundhedsforsikringer, og derfor er det altid dit ansvar, at vi har modtaget de rigtige oplysninger på dit forløb hos os. Har du en sundhedsforsikring, der dækker din behandling, så medbring meget gerne oplysningerne den første gang vi ser dig.  I nogle tilfælde kan vi sende fakturaen direkte. Vi vurderer, hvad der er bedst i hver enkelt henvendelse. Når det gælder Nordic Netcare, Primacare, Danica vil vi typisk modtage en mail fra dem om, at du har behov for fysioterapi. Vi hjælper dig så godt vi kan med at få klarhed over hvad din sundhedsforsikring dækker. 

Du skal dog være særlig opmærksom på:

  • Hvor mange behandlinger, der er bevilget?
  • Hvilken tidsperiode din behandling skal foretages i?
  • Om du skal have en henvisning til fysioterapi eller om din forsikring dækker behandlinger uden henvisning?
  • Om din forsikring dækker andet end fysioterapi, f.eks ultralydsscanning, laser eller akupunktur?

Husk at du selvfølgelig sagtens kan få flere behandlinger end det din forsikring dækker, så betaler du bare selv for de ekstra behandlinger

Nyborg Fysioterapi og Træning