fbpx

Nyborg Fysioterapi & Træning

Vi er et hus i bevægelse

 

Vi er et stærk fagligt team med mange kompetencer

Vi er 6 erfarne og veluddannede fysioterapeuter. Vi arbejder bredt indenfor fysioterapi, lige fra det neurologiske område, til akut opstået eller kroniske smerter i kroppen og til dig, der kommer til skade i din idræt. 

Vores målsætning er altid, at tilbyde dig den bedste behandling. Vi arbejder professionelt og har altid fokus på at levere en høj kvalitet. Hos os får du en grundig undersøgelse, information og vejledning i, hvad du selv kan gøre. Vi gør os umage for at give dig den bedste behandling og hjælpe dig videre.

Vi har en dygtig massør i klinikken som arbejder om fredagen.

Hvad er fysioterapi

Som fysioterapeuter er vi specialister i at diagnosticere og hjælpe med problemer i kroppen. Det kan være alt fra et hold i nakken eller ryggen, til smerter i knæ eller skulder. Det kan også være, at du har brug for genoptræning efter en operation eller sygdom, eller du har behov for at træne for evt. at undgå en operation. Har du ondt et sted i kroppen, og har det noget med muskler, led, nervevæv og knogler at gøre, kan vi som fysioterapeuter typisk hjælpe dig.

Vi anvender forskellige behandlingsmetoder eller træningsformer, som skal hjælpe dig. Vi arbejder bl.a. med mobilisering af led, manipulationsteknikker, udspænding af nervevæv, stræk på bindevæv og manuel behandling/massage etc. Udover at bruge hænderne, har vi også en lang række supplerende værktøjer, som f.eks ultralyd, el-stimulation, lightforcelaser, kinesiotape/ fast tape eller akupunktur. Vi vejleder dig i, hvordan du kan træne og håndtere eventuel smerte på en hensigtsmæssig måde, så du kan bibeholde et så aktivt liv som overhovedet muligt.

Vi er specialiseret i behandling og genoptræning indenfor mange forskellige mere kroniske diagnosegrupper, f.eks gigtsygdomme, neurologiske sygdomme, medfødte lidelser. Det er typisk sygdomme, der hører under den vederlagsfrie ordning. Vi har meget fokus på at hjælpe dig til at øge dine ressourcer, og derfor vil vi altid anbefale dig at træne. Genoptræning efter en skade kan foregå i vores træningsafsnit eller på et af klinikkens hold, eller du kan få hjælp til at træne med et træningsprogram derhjemme.

Vi er din fysioterapeut hele vejen rundt og sammen finder vi den behandlingsform, der virker bedst for dig.

 

Lidt om klinikhuset:

Klinikhuset er fra 2009 og bygget til fysioterapi. Derfor er det er et hus med rigtig gode træningsfaciliteter, omklædningsrum og 5 lyse lukkede behandlingsrum. Vi har elevator mellem stue og første sal, så er du gangbesværet er det også muligt for dig at komme rundt i hele huset.Vi har 460 kvm til rådighed fordelt på 2 etager. På 1. sal har vi en stor gymnastiksal til brug for holdtræning, og i stueetagen et lokale med træningsmaskiner og udstyr til styrke og kondition mm.

Parkering

Vi anbefaler, at du parkerer på den offentlige P-plads Vestervold eller for gangbesværede ved klinikkens endegavl. Vis altid hensyn når du parkerer inde på klinikkens område.

Flisearealet foran klinikken er KUN til handicapkørsel!!!

Handicapkørsel

Kommer du med Taxa eller SBH-transport kan det foregå lige til døren. Der er en afsætningsplads indenfor fortovet foran klinikken. Har du en pårørende til at køre dig, er det tilladt kortvarigt at holde foran klinikken indtil du er kommet sikkert ind i vores venteværelse, derefter skal din chauffør flytte bilen igen.

Hvad kan vi tilbyde:

§51 Almindelig fysioterapi

Du kan blive henvist til almindelig fysioterapi af din egen læge, special læge eller sygehus. Når du har en henvisning får du til skud fra den offentlige sygesikring, fordi vores klinik har ydernummer. En henvisning gælder i et år fra d. dato, den er lavet.

 

§62 Vederlagsfri Fysioterapi

Du kan blive henvist til gratis fysioterapi, også kalder vederlagsfri fysioterapi, hvis du f.eks har Parkinsons, spastisk lammelse, ledegigt eller fået en blodprop i hjernen. Du kan se de sygdomme, der er dækket af ordningen ved at klikke på knappen forneden. En §62 henvisning gælder i et år og skal udstedes af din læge, special læge eller sygehus.