fbpx

Behandlinger

Vi anvender mange forskellige metoder indenfor fysioterapi. Du får en grundig undersøgelse, som skal afklare hvilken behandling netop du skal have, for at opnå det bedste resultat. Det kan godt være du synes din fysioterapeut har mange spørgsmål, men al den information, der er relevant om din tilstand hjælper os med at finde den bedste behandlingsplan. Hvilken behandling vi igangsætter afhænger af den diagnose du er henvist med. Kroniske problematikker kan tage længere tid at få styr på. Hvor imod en ny skade kan være nemmere at håndtere. Vi vil i samarbejde med dig forsøge at hjælpe dig med dine symptomer, og foretage en realistisk vurdering af hvad du skal forvente af en behandling hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig. Vi behandler både med og uden en lægehenvisning.

velkommen-nyborg-fysioterapi

Fysioterapi

Har du smerter i kroppen, og har det noget med muskler, led, nervevæv og knogler at gøre, kan vi som fysioterapeuter typisk hjælpe dig.

Nyborg-Fys-292

Laser(Lightforce Cl. IV)

Kraftig15 Watt laser, som behandler på celle niveau. Effektiv til behandling af led, muskler, sener, seneskeder, ledbånd og slimsække.

IMG_4946 2

Ultralyd

Ultralyd er en effektiv og smertefri behandling, som bla. fremmer heling i væv, der er kommet til skade.

Behandling af smerter i skulder

Massage

Vi tilbyder sports- og welness massage ved lægeeksamineret massør. 

Massage er en skøn møde at få kroppen i bedre balance. Du slapper af, kroppen reducerer mængden af stresshormoner og det fremmer din blodcirkulation. 

Har du ømme muskler efter motion eller hård træning kan en dybdegående massage lindre de ømme muskler.

akupunktur-nyborg-fysioterapi

Akupunktur

Vi anvender medicinsk akupunktur, som primært er til behandling af akutte og kroniske smertetilstande. Ofte vil  f.eks hovedpine og migræne reagere godt på akupunktur. 

udviddet-laendeundersoegelse
ULRUS = Udvidet lænderygundersøgelse

ULRUS henvender sig til dig med smerter og symptomer fra lænderyggen. Du bliver  undersøgt hos en af vores specialuddannede ULRUS fysioterapeuter.

 

Nyborg-Fys-485

Kinesiotape eller fast tape

Kinesio® tape adskiller sig fra almindelig sportstape ved, at bestå af elastiske fibre sammenlignet med fast sportstape.

fysioterapi-nyborg

Tørsleff metoden til brystkræft

Er en Behandlingsmetode, som henvender sig til kvinder, der er opereret for brystkræft. . Formålet med behandlingen er at mobilisere/ strække arvæv efter en brystoperation.

tumlastik-nyborg-fysioterapi

Tumlastik & Baby Cafe

Tumlastik med fysioterapeut og babytummelinstruktør. Lær om det lille barns sansemotoriske udvikling.

Følg os på facebook i forhold til, hvornår vi afholder BabyCafe igen.

Ultralyd behandling

Ultralydscanning

En ultralydsscanner giver et detaljeret billede af muskler, sener, ledbånd, slimsække og knogler. 

IMG_6553

Shockwavebehandling

Shockwavebehandling er en effektiv metode, hvor højfrekvente akustiske bølger (trykbølger) påføres et skadet område på kroppen. Vi anvender radierende shockwave på klinikken.

Nyborg Fys 882

Manuel behandling

Fysioterapeuter behandler også med hænder. Vi benytter os af mobilisering og manipulationsteknikker på led, stræk på nervevæv og massage på muskler.

onlinetræning-test

Holdtræning

Vi har mere end 45 hold i gang – vi har også et hold til dig!

styrk-dit-knae

Konditest

Få en lavet en konditest. Du skal afsætte ca. en ½ time, og du får resultatet med det samme.

Pris: 200,00 kr. 

ung-pige-traener

Træning / personlig træning

Træning hos os kan foregå både på hold, men også som individuel personlig træning.

Behandling på klinikken eller hjemmebehandling

Vi er din professionelle fysioterapeut hele vejen rundt.

Klinikken har også mulighed for at komme hjem til dig, da vi har mobilt ydernummer. 

Din tilstand skal dog være af en sådan karakter, at du ikke har mulighed for at møde op på klinikken pga handicap, funktionsnedsættelse eller lignende. På den henvisning du skal have fra din læge skal der være afkrydset hjemmebehandling.

Shop

Screenshot 2020-07-08 at 14.14.56

Sporlastic bandager fra Clinical Innovation

Hos os kan du købe forskellige kvalitets bandager fra Sporlastic gennem firmaet Clinical Innovation. Sporlastic er blandt de største leverandører af bandager i Tyskland. I Danmark forhandles Sporlasticbandager kun hos fysioterapeuter.

Vi har et bredt udvalg til bl.a. knæ, fod, ankel, albue og hånd. Bandagerne er lavet i et lækkert åndbart materiale med cirkulationsfremmende kompression, og de er anatomisk udformet for at give optimal støtte og komfort.

Nyborg-Fys-485

Kinesio® tape

Du kan købe kinesio tape hos os. 

Du kan også booke en tid, så du får hjælp til at påsætte tapen. Vi hjælper altid gerne med at instruere dig i hvordan du gør det. Kinesio® tape er nemlig ikke bare et plaster du sætter på huden.

Kinesiotape er lavet af et åndbart og meget elastisk materiale, som støtter og stimulerer muskler, sener og andet væv.

 

Træning af core med boldt

Redondo bold m. træningsprogram

Vi har udarbejdet et træningsprogram til den populære redondo bold.

Træningsprogrammet varierer i øvelser og sværhedsgrad og kan købes for 120,- kr. inklusiv en bold. Redondotræning er særlig effektiv coretræning og super god til dig , der har rygproblemer.

Har du brug for instruktion kan du booke en tid til almindelig fysioterapeutisk takst.

 

Online træning

Vi har udviklet en online træningspakke “Styrke og Stabilitet” til dig, der ønsker, at træne præcis når det passer dig derhjemme, eller når du er på farten. Formatet passer både til din mobil, Ipad eller computer.
Pakkepris: 249,- kr som betales på mobilepay eller bankoverførsel.Når vi har registreret din betaling får du tilsendt et link og en adgangskode, der giver dig adgang til din online træning “Styrke og Stabilitet”.
Pakken består af 5 træningslektioner af cirka 40 minutters varighed, hvor du bliver guidet igennem en effektiv træning af stort set hele din krop. Vi anbefaler at du starter med Styrke og Stabilitet nr 1 og når du har behov for variation eller større udfordring kan du skifte til næste trin. Hver online træning er bygget forskelligt op, så du både bliver udfordret, men også kan klare træningen selv. Der er fokus på kvalitet i øvelserne, progression i træning og videoerne har en  grundig instruktion fra vores dygtige fysioterapeut Randi Ørts Clausen. Alle kan være med til denne træningsform, fordi du får forslag til variation i den enkelte øvelse.
Du kan bestille din onlinetræningspakke ved at sende en mail til os på mail@nyborgfysioterapi.dk eller ringe i klinikkens åbningstid.