fbpx

Puls og Styrke

Lækre serier til lækker musik giver smil på læben

Puls og Styrke

Dette hold er desværre ikke tilgængeligt lige i øjeblikket her i starten af 2021 pga covid-19 restriktioner fra dec. 2020.

Det her er holdet for dig, der gerne vil mærke dig selv arbejde, få et vitamintilskud af fantastisk energi og have en god start på ugen. Du er garanteret en underholdende træning fyldt med energi og fart til lækkert pumpende musik. Vi skruer op for Intensiteten, du får sved på panden og går fra klinikken med smil på læben. Træningen er varieret, alsidig og vi udfordrer hele din krop. Vi gør brug af egenkropsvægt og forskellige redskaber i øvelserne. Du kommer hele kroppen igennem på en effektiv måde, der forbedrer din kondition og øger din forbrænding. Træningen giver dig en stærk krop og du får energi til alle de udfordringer du møder.

Alle kan være med uanset niveau. Øvelserne er simple og effektive, så du behøver kke at have en god koordinationsevne for at være med. Det er en fysioterapeut som varertager træningen. Der tages selvfølgelig individuelle hensyn og øvelserne kan skrues op eller ned i sværhedsgrad.

Hvornår: Puls og styrke er hver mandag kl 17.30-18.30.
Pris: Det koster 49 kr pr. gang at deltage (ingen henvisning fra læge)
Underviser: Fysioterapeut Randi Ørts Clausen 
 .

 

Medbring dit gule sundhedskort hver gang.

Indlæs sundhedskortet i kortlæser i vindfang ved hoveddør, så kan vi se dig på holdlisten.

Online træning

Vi har udviklet en online træning pakke på 5 gange forskellige træninger: Styrke og Stabilitet. Måske det kunne være noget for dig.

Pakkepris: 249,00 kr.