fbpx

Tumlastik

Skøn motorik træning for baby

Hvad er Tumlastik

Tumlastik er en herlig blanding af leg, tumlen og gymnastik for babyer og forældre. Tumlastik øger det lille barns tilknytning til dig, som mor og far. Det er en fantastisk måde at være sammen med et lille barn på, og du lærer en hel masse om dit lille barns motoriske udvikling, og hvordan du kan være med til at stimulere alle sanser hos dit lille vidunder.

Når vi er sammen til tumlastik skaber vi et trygt rum for mor, far og barn. Du får kontakt med andre babyer, og det er en sjov måde at træne med din baby på. Måske er der også lidt træning i det til mor og far. 

Vi inddeler holdene i babyer mellem 2-5 måneder og 5-10 måneder, og tilpasser undervisningen til aldersgruppen. 

Når du tilmelder dig skal vi bruge dit navn, telefonnummer og vide hvor gammel din skønne baby er.

5 gange inspirende tumlastiktræning.

Tumla 2-5 måneder onsdag 9.30 -10.15

Nyt hold starter onsdag d. 22/5-24 ( uge 21 ) kl 9.30

Der er ikke flere pladser på dette hold, der er mulighed for at blive skrevet på venteliste.

Holdet kører 5 gange

Pris: 500kr

Nyt hold efter sommerferien, vi vender tilbage, så snart vi har en dato.

Tumla 5-10 måneder onsdag 10.30 -11.15

Nyt hold starter onsdag d. 22/5-24 ( uge 21 ) kl. 10.30

Der er stadig pladser på dette hold:-)

Holdet kører 5 gange

Pris: 500kr

Nyt hold efter sommerferien, vi vender tilbage, så snart vi har en dato.

Underviser: Fysioterapeut & BabyTummel instruktør Randi Ørts Clausen. 
OBS: tilmelding er bindende og du betaler for hele træningspakken 1. gang du kommer. Vi refunderer desværre ikke penge, hvis du undervejs bliver forhindret, da du optager en plads!
 
Vi glæder os til at se dig og din baby.

Du kan blive skrevet op på en venteliste til Tumlastik, hvis det hold du ønsker at deltage på ikke umiddelbart har ledige pladser. Kontakt os gerne pr mail eller i klinikkens telefon tid mellem 8.30 – 12.30. Vi glæder os til at møde dig og din baby

Det lille barns sanse motoriske udvikling

I de første leveår udvikler barnet 3 basale sanser:

  • følesansen (den taktile sans)
  • balance- og bevæge sansen (den vestibulære sans)
  • muskel/led sansen (den proprioceptive sans)

Hver gang barnet lærer nyt, dannes der nye nerveforbindelser i hjernen, som barnet får brug for resten af livet. Du kan give din baby en god start, ved at lære om det lille barns sansemotoriske udvikling, og hvordan du stimulerer din baby til den bedste start på livet.Du får nogle super gode ideer til god baby-håndtering, lejring og bærestillinger, og du er i et rigtigt godt forum, hvor du kan stille masser af spørgsmål til en kompetent fysioterapeut med udddannelse i motorisk træning for små børn. De små elsker at bruge kroppen, og får ekstra fat i udviklingen, når de bliver kropsligt stimuleret. Undersøgelser viser, at en tidlig start med sanse- og motoriktræning, gør dit barn fysisk bevidst, social og følelsesmæssig sikker og ekstra klar til livet. Igennem sjove sanselege lærer dit barn om gode sunde vaner, og dit barn bliver styrket i at lege sig stærkere, sundere og gladere. Samtidig øger det barnets selvværd og det lille barns fornemmelse af verdenen.

Der kan være stor forskel på, hvordan babyer rent motorisk udvikler sig, nogle er hurtigere end andre, men helt overordnet er der nogle motoriske trin, som det er godt for dit lille barn at komme igennem. Vi hjælper, inspirerer, støtter dig i dit forældreskab og du kommer til at elske at tumlastikke med dit barn.

Forløbet består af 6 gange og max. antal er 8 deltagere med baby. Det er vores dygtige fysioterapeut Randi Ørts Clausen, som underviser på disse hold. Randi har selv 2 små børn, og har taget en uddannelse, som babytummelinstruktør, som er en uddannelse i særlig motoriktræning for babyer. 

Hver undervisning varer cirka 1 time, hvor de første 45 minutter er undervisning/træning, og de sidste 15 minutter er opsamling, samvær og hygge.
 

 

Praktisk info Tumlastik

Du kan parkere din barnevogn i gården til klinikken, altså på bagsiden af klinikhuset, der vender ud mod Slotsgade. Når du går ind i klinikken bagfra, er der en lille mellemgang, hvor elevatoren op til 1. sal er og hvor tumlastik undervisningen foregår.
Er dit barn flaskebarn er der mulighed for at varme en flaske i mikroovnen, hvis din baby er sulten.

1. gang til Tumlastik

Du betaler for hele træningspakken første gang du kommer. Vær opmærksom på at du binder dig for alle lektionerne.

Hvis du bliver forhindret i at komme må du meget gerne melde afbud på vores kontaktsides mail.

Baby Cafe, efterfødselstræning og træning for gravide

Træning for gravide.

Kom i form før fødsel. En graviditet og fødsel er hård ved kroppen. Det er derfor vigtigt, at kroppen holdes i god form frem mod fødslen. En krop i form før fødsel kan reducere graviditetssmerter, og gøre dig klar til fødslen. Samtidig gør du det nemmere at genvinde formen efter fødslen.

“Træning for gravide” henvender sig til dig, der gerne vil:

  • Træne kroppen før en fødsel.
  • Reducere graviditetssmerter.
  • Forbedre din kondition.
  • Bækkenbundstræning.
  • Øge din muskelstyrke.
  • Træne sammen med andre kommende mødre.
Pakke: 6 gange træning – tilmelding er bindende og du betaler for hele træningspakken 1. gang du kommer.
Underviser: Fysioterapeut Randi Ørts Clausen
Hvornår: Torsdag formiddag 
Varighed: 55 minutter
Holdstart ved 4 tilmeldinger!

Efterfødselstræning.

Bliv stærk igen efter din fødsel og få overskud i din hverdag. Tag din dejlige baby med til en skøn træningstime, hvor vi træner bækkenbund, kernemuskler, de store muskelgrupper, kondition, og har fokus på dig, din krop og din trivsel. Som nybagt mor har du brug for også at have fokus på dig, selvom det tit kan være svært bare at komme hjemmefra med en lille ny. Forkæl dig selv med træning i rolige omgivelser og mød andre nybagte mødre.

Vi starter løbende hold, så har du spørgsmål om holdstart og andet, er du velkommen til at ringe i klinikkens telefontid mellem kl. 8.30 – 12.30. Eller indtale en besked på vores telefonsvarer, så vil du blive ringet op så hurtigt som muligt.

Pakke: 6 gange træning – tilmelding er bindende og du betaler for hele træningspakken 1. gang du kommer.
Underviser: Fysioterapeut Randi Ørts Clausen
Træning: Torsdag formiddag 
Varighed: 55 minutter
Holdstart ved 4 tilmeldinger!

Træning torsdag kl. 11.30. / varighed: 55 minutter.