fbpx

Massage

øget velvære til  dig og din krop

Massage

Har du spændinger i kroppen kan massage give dig øget velvære og mere energi. Massage øger blodcirkulation, mindsker muskelspændinger, giver dig bedre kropskontakt og sænker dit stressniveau. Har du fået en skade på din løbetur, eller overbelastet din krop på anden måde, kan en god omgang massage løsne op og hjælpe din krop til hurtigere restitution.

Vi tilbyder bl.a. sportsmassage, welness massage og graviditetsmassage.

Vores målsætning er altid, at tilbyde dig den bedste behandling. Vi arbejder professionelt og har altid fokus på at levere en høj kvalitet. 

25 min massage 275,- kr;   55 min. massage 500,- kr.

Graviditetsmassage ved massør:

Er du gravid og har spændte muskler, så bestil en tid ved vores massør. Vi har en lækker graviditetspude, der gør det muligt at få massage i maveliggende stilling. Gravide har ofte tendens til at få en del muskelspændinger i nakke, skulder og ryg. Graviditetsmassage kan øge dit fysiske og psykiske velvære. Massage får din krop til at slappe af og øger udskillelsen af non-stresshormoner, bla. oxytocin.,

Fysioterapi til graviditets gener:

Vores fysioterapeuter kan hjælpe dig med undersøgelse og behandling af smertetilstande under din graviditet. Vi er også altid klar til at give råd og vejledning om fysisk aktivitet under graviditeten.
Har du smerter i din lænderyg, bækkenled eller symfyse kan det være fornuftigt at konsultere en fysioterapeut. Tal med din læge om, at få en almindelig henvisning til fysioterapi. Vi har overenskomst med sygesikringen, så derfor får du tilskud når du har en henvisning. 

Parkering

Vi anbefaler, at du parkerer på den offentlige P-plads Vestervold eller for gangbesværede ved klinikkens endegavl. Vis altid hensyn når du parkerer inde på klinikkens område.

Flisearealet foran klinikken er KUN til handicapkørsel!!!

Handicapkørsel

Kommer du med Taxa eller SBH-transport kan det foregå lige til døren. Der er en afsætningsplads indenfor fortovet foran klinikken. Har du en pårørende til at køre dig, er det tilladt kortvarigt at holde foran klinikken indtil du er kommet sikkert ind i vores venteværelse, derefter skal din chauffør flytte bilen igen.

Hvad kan vi tilbyde:

§51 Almindelig fysioterapi

Du kan blive henvist til almindelig fysioterapi af din egen læge, special læge eller sygehus. Når du har en henvisning får du til skud fra den offentlige sygesikring, fordi vores klinik har ydernummer. En henvisning gælder i et år fra d. dato, den er lavet.

 

§62 Vederlagsfri Fysioterapi

Du kan blive henvist til gratis fysioterapi, også kalder vederlagsfri fysioterapi, hvis du f.eks har Parkinsons, spastisk lammelse, ledegigt eller fået en blodprop i hjernen. Du kan se de sygdomme, der er dækket af ordningen ved at klikke på knappen forneden. En §62 henvisning gælder i et år og skal udstedes af din læge, special læge eller sygehus.