fbpx

professionel Massage

øget velvære til  dig og din krop

Massage af ryg

Massage

Har du spændinger i kroppen kan massage give dig øget velvære og mere energi. Massage øger blodcirkulation, mindsker muskelspændinger, giver dig bedre kropskontakt og sænker dit stressniveau. Har du fået en skade på din løbetur, eller overbelastet din krop på anden måde, kan en god omgang massage løsne op og hjælpe din krop til hurtigere restitution.

Vi tilbyder sportsmassage og welness massage. 

Vores målsætning er altid, at tilbyde dig den bedste behandling. Vi arbejder professionelt og har altid fokus på at levere en høj kvalitet. ,

Lidt om klinikhuset:

Klinikhuset er fra 2009 og bygget til fysioterapi. Derfor er det er et hus med rigtig gode træningsfaciliteter, omklædningsrum og 5 lyse lukkede behandlingsrum. Vi har elevator mellem stue og første sal, så er du gangbesværet er det også muligt for dig at komme rundt i hele huset.Vi har 460 kvm til rådighed fordelt på 2 etager. På 1. sal har vi en stor gymnastiksal til brug for holdtræning, og i stueetagen et lokale med træningsmaskiner og udstyr til styrke og kondition mm.

Parkering

Vi anbefaler, at du parkerer på den offentlige P-plads Vestervold eller for gangbesværede ved klinikkens endegavl. Vis altid hensyn når du parkerer inde på klinikkens område.

Flisearealet foran klinikken er KUN til handicapkørsel!!!

Handicapkørsel

Kommer du med Taxa eller SBH-transport kan det foregå lige til døren. Der er en afsætningsplads indenfor fortovet foran klinikken. Har du en pårørende til at køre dig, er det tilladt kortvarigt at holde foran klinikken indtil du er kommet sikkert ind i vores venteværelse, derefter skal din chauffør flytte bilen igen.

Hvad kan vi tilbyde:

§51 Almindelig fysioterapi

Du kan blive henvist til almindelig fysioterapi af din egen læge, special læge eller sygehus. Når du har en henvisning får du til skud fra den offentlige sygesikring, fordi vores klinik har ydernummer. En henvisning gælder i et år fra d. dato, den er lavet.

 

§62 Vederlagsfri Fysioterapi

Du kan blive henvist til gratis fysioterapi, også kalder vederlagsfri fysioterapi, hvis du f.eks har Parkinsons, spastisk lammelse, ledegigt eller fået en blodprop i hjernen. Du kan se de sygdomme, der er dækket af ordningen ved at klikke på knappen forneden. En §62 henvisning gælder i et år og skal udstedes af din læge, special læge eller sygehus.