fbpx

FYSIO PILATES​

Muskelbalance, kropskontrol, bevægelseskvalitet & fordybelse

Efterfødselstræning

Fysio Pilates på hold eller solotræning med individuel instruktion.

Vi tilbyder både individuel Fysio Pilates med instruktion af fysioterapeut Randi Ørts Clausen, og også træning på Fysio Pilates hold.

Vi anbefaler altid at du starter med en individuel seance inden du begynder på et Fysio Pilateshold. Det er vigtigt, at du er introduceret til nogle af træningsprincipperne i Pilates, da det øger effekten af træning.

NB! Navnet Fysio Pilates giver den kvalitetssikring, at det er en fysioterapeut som er instruktør, og at vedkommende har gennemgået en kompetencegivende  uddannelse i konceptet FysioPilates. Fysioterapi og Pilates er en rigtig god kombination til f.eks træning efter discusproblem og forskellige rygproblemer. Der påvist evidens for at Fysio Pilates virker hos mennesker med tilbagendene rygsmerter.

Træning foregår mandag kl 16.30-17.30 og torsdag kl 14.30-15.30.

Underviser: Randi Ørst Clausen

Fysio Pilates hvad er det?

Fysiopilates er det bedste fra pilates anvendt sammen med fysioterapeutisk viden omkring bevægeapparatet. Pilates er en skånsom træningsform, hvor du lærer at bruge din krop på en hensigtsmæssig måde.

Du forbedrer din kropsholdning og kropsbevidsthed. Vi tager udgangspunkt i rygsøjlens naturlige stillinger og arbejder med kontrol, styrke og vejrtrækning. Pilates fokuserer på kvaliteten af dine bevægelser og målet er, at du bruger din krop mere hensigtsmæssigt. I Fysio Pilates fokuseres øvelserne på de muskel og led problemer du har. Formålet er at forebygge/mindske/fjerne smerter og funktionsnedsættelse. Du får viden om kroppen, og nogle helt præcise øvelser til, hvordan du kan forbedre din kropsholdning. Med de øvelser kan du få en mere stabil, men også smidig rygsøjle. Vi arbejder på, at du kommer i bedre kontakt med din krop og det kan være udgangspunkt for, at du kan kickstarte et aktivt liv og med mere overskud i hverdagen.

Du skal ikke have en henvisning til Fysio Pilates.

Er du §62 henvist til fysioterapi, og din fysioterapeut vurderer ,at det vil være godt for dig at træne på Fysio Pilates, så kan du træne med gratis på den vederlagsfrie ordning.

Indlæs dit gule sundhedskort i kortlæser i vindfang ved hoveddør, så kan vi se dig på holdlisten.

Måske dette også har din interesse: