fbpx

KONTAKT NYBORG FYSIOTERAPI & TRÆNING

Connie står klar til at byde dig velkommen 

Adresse

Nyborg Fysioterapi & Træning
Vestervoldgade 5
5800 Nyborg

Telefon

Email

Åbningstider:


Mandag – torsdag kl. 8.00 – 17.00

Fredag: kl. 8.00 – 15.00

Der kan i enkelte tilfælde aftales behandlingstider udover den normale arbejdstid. 

Lukket lørdag og søndag.

Ved ferie og andet kan klinikkens åbningstider variere.

Skriv en besked

Vi tilbyder også online booking.

Ved afbud

Du skal melde afbud senest dagen før inden kl 18.00. Afbud kan sendes pr mail eller ved at ringe til klinikken. Møder du klinikkens telefonsvarer, så meget gerne indtal en besked. Vi aflytter telefonsvareren flere gange daglig.

Der kan forekomme travlhed i kontoret, der gør at vi ikke lige får taget telefonen og efter kl. 12.30 har vi ikke nogen fast person i receptionen. 

Vi har telefontid fra kl. 8.30 – 12.30 i hverdagen, og Connie er i klinikkens reception i samme tidsrum.

 

VIDEOKONSULTATION:

Vi tilbyder videokonsultation, så du ikke behøver at møde fysisk op i klinikken. Det mindsker selvfølgelig risikoen for covid 19 smitte, men har også en åbenlys tidsbesparende effekt for dig. Du kan være hvor som helst i landet eller udlandet, bare du har adgang til en computer, Ipad eller mobiltelefon.

Du kan bede din læge om en henvisning til en videokonsultation. Der er tale om en midlertidig aftale med danske fysioterapeuter og Regionen og aftalen løber frem til 1. april 2022. Har du ikke en henvisning betaler du fuldt honorar. 

Hvad gør du:

Book en tid ved at ringe ind på klinikken. Bedst mellem 8.30-12.30. Eller send os en mail med et ønske om en videokonsultation.
Vi har brug for oplysninger på dig, som navn, mobil nr, emailadresse så vi kan sende dig et link til det system vi bruger. Systemet hedder Doxy.me og er godkendt til telemedicinsk brug.
Vi sender dig et link, som du skal aktivere, hvorefter du bliver guidet igennem en godkendelsesproces på engelsk. Du skal sige ja til at systemet må bruge dit kamera og din mikrofon, og så skrive dit navn.
Log på 15 min. før din aftale, så kan vi se dit navn tikker ind i vores virtuelle venteværelse og husk at have dit gule sygesikringskort klar til fremvisning.
Du kan betale med mobilepay eller få en faktura tilsendt pr. mail.

Vi glæder os til at hjælpe dig