fbpx

Online træning

Træn når det passer dig

Instruktør Fysioterapeut Randi Ørts Clausen

En smagsprøve:

Vi har udviklet en online træningspakke “Styrke og Stabilitet” til dig, der ønsker at træne præcis, når det passer dig, eller når du er på farten. Formatet passer både til din mobil, Ipad eller computer.Træningen er opbygget så du kan lave øvelserne hjemme på dit stuegulv på en måtte, og det kræver ikke redskaber udover en vandflaske og en gulvklud. Aldrig har du haft dit fitnesscenter tættere på.

Pakken består af 5 træningslektioner af cirka 40 minutters varighed, hvor du bliver guidet igennem en effektiv træning af stort set hele din krop. Vi anbefaler, at du starter med Styrke og Stabilitet nr 1, og når du har behov for variation eller større udfordring kan du skifte til næste trin. Hver online træning er bygget forskelligt op, så du både bliver udfordret, men også kan klare træningen selv. Der er fokus på kvalitet i øvelserne, progression i træning og videoerne har en grundig instruktion fra vores dygtige fysioterapeut Randi Ørts Clausen. Alle kan være med til denne træningsform i og med, at du får forslag til variation i den enkelte øvelse.

Du kan bestille din onlinetræningspakke ved, at sende en mail til os på mail@nyborgfysioterapi.dk, eller ringe i klinikkens åbningstid, bedst fra kl 8.30-12.30.

Pakkepris: 249,- kr som betales på mobilepay eller bankoverførsel. Når vi har registreret din betaling, får du tilsendt et link og en adgangskode, der giver dig adgang til din online træning “Styrke og Stabilitet”.