fbpx

GLA:D® knæ og hofte

 

   GLA:D® træning for knæ og hofte / artroseskolen

                                

GLA:D® knæ og hofte:

Vi tilbyder dig et 8 ugers specialiseret undervisnings- og træningsforløb omkring artrose ( slidgigt) i knæ og/eller hofte. Har du smerter, bevægeindskrænkning eller begyndende besvær med at få din fritid, arbejdsliv eller dagligdag til at fungere, så kom og vær med til et GLA:D® forløb, der motiverer dig til, at gøre en aktiv indsats for at forbedre din livskvalitet. 

Vi er 3 fysioterapeuter, som har gennemgået et uddannelsesforløb i samarbejde med Syddansk Universitet. Klinikken er derfor certificeret til at tilbyde denne særlige form for træning til folk med artrose i knæ og hofte.

Se mere på www.glaid.dk

GLA:D®  står for “Godt Liv med Artrose i Danmark” og består af patientundervisning og individuelt tilpasset holdtræning. Ny forskning viser, at træning og viden om artrose er mere effektiv end f.eks. gigtmedicin.

Alle GLA:D® forløb starter med en undersøgelse, test og undervisning/teori og derefter 8 ugers træningsforløb. Vi anbefaler, at du træner 2 gange ugentligt på et GLA:D® hold. Når du træner, er det med fokus på dig og den udfordring netop du har. GLA:D® øvelserne tilrettelægges, så de præcis passer til dit niveau, dine smerter og dine muligheder. Der er altid en fysioterapeut tilstede under træningen, og derfor har du en at spare med undervejs.

Vi har undervist i GLA:D®  træning her på klinikken i flere år og ved fra erfaring, at der undervejs kan komme reaktioner fra dine led. Ved at holde fast i træningen, kommer der stille og roligt forbedringer i ledkontrol og muskelstyrke, ofte omkring 4-5 træningsuge.

Du skal bede om en henvisning til Gla:d® ved din læge.

Kontakt klinikken for at høre nærmere

Praktisk info:

Til træningen skal du have tøj på, som du kan bevæge dig i, men du behøver ikke have specielt idrætstøj eller sko. Du skal have indendørs sko med.

Medbring også gerne: drikkedunk, håndklæde til at ligge på.

Husk dit gule sundhedskort.

Indlæs dit sundhedskort i kortlæseren ved ankomstterminalen i vindfanget ved klinikkens hoveddør. Så kan vi se du er ankommet.

Hygiejne:

Brug håndsprit inden du går ind i klinikken og træningslokalerne. Dispenser hænger på væg ved ankomsterminal/ kortlæser og ved indgangen til træningslokalerne.

Du skal afspritte maskiner og måtter efter
brug