fbpx
G:lad træning mand og dame snørrer sko

GLA:D® forløb for knæ og hofte

Vi holder GLAD foredrag tirsdag d. 24. januar kl 17.00 -19.00 . Foredraget er for dig, der er startet til GLAD træning eller skal til at begynde med at træne. Du vil få mere viden om hvad artrose er for en tilstand, hvilke behandlingsmuligheder der er og hvordan du med træning kan få bedre livskvalitet og færre smerter. Foredraget består af 2 dele med en mindre pause i mellem, og det er fysioterapeuterne Gitte Steen Møller og Christine Norup Klavsen, der står for arrangementet. Vi glæder os til at se jer.

Vi starter nye Glad® knæ og hofte forløb op løbende. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre om der er ledige pladser på de hold, der er i gang. Du kan også blive skrevet op til en forundersøgelse, så indkalder vi dig når et nyt forløb starter. Du skal have en henvisning fra din læge til GLA:D® træning. 

Træning giver øget muskelstyrke, større ledkontrol og bedre livskvalitet med færre smerter. Vi hjælper dig med viden om hvordan du kan opnå forbedringer, og hvordan du kan sætte nogle mål for din træning. Vi glæder os til at se dig.